Gracia Arts Project

logo_gap2.gif

The Gràcia Arts Project és una associació d’artistes a Barcelona, de la qual sóc membre. Aquesta neix amb l’objectiu de reunir tot tipus d’artistes de diferents països, amb la finalitat de compartir idees i projectes, tot gràcies a una pàgina web que dona opció a la comunicació amb més companys de professió. www.graciaartsproject.com
Per tal d’augmentar el número d’associats, demanem que recomanis la pàgina web. Podràs trobar diferents tipus d’artistes amb exemples del seu treball. Ens agradaría aconseguir una varietat eclèctica de talents que encenguin la seva imaginació provocant així la ceativitat entre tots els seus membres.
Actualment disposem de Galeria d’Art al carrer Sant Honorat numero 11, al costat de la catedral. Durant el mes d’Agost podreu gaudir de l’exposició col.lectiva de 10 artistes: Bob Grant, Geoff Harwood, Anna Llenas, Lynsey Casson, James Wardell, Karina Pioner, Pedro Cuevas, Frank Poppner i Emma Herbin. Us esperem a la Inauguració de l’Exposició el dijous 2 d’Agost 2007 a les 20 hores.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: